Ahju kasutatakse tavaliselt manuaalsete või Power & Free konveiersüsteemidega, kus kuumtöötlus on järk-järgulise viimistlusprotsessi osaks.
Ahjusid kasutatakse ka eraldiseisva seadmena, kuhu töödeldavad elemendid transporditakse kuumtöötluseks nt rullikute ja aluste abil või riputatakse otseselt ahjukambris ülalolevale kinnitustele.
AABO-IDEAL küpsetussahjud on saadaval erinevatele temperatuurivahemikele. See tähendab, et et ahju isolatsioonikihid ja konstruktsioonid on erinevad.
AABO-IDEAL küpsetusahjud on “uputatava” korpusega, riputatavad, kasutades väliskonstruktsiooniga minimaalseid kontaktpunkte. See vähendab soojasilla tekkimist.
AABO-IDEAL ahjud on kõik konvektsioonipõhised, mis tagab optimaalse energiakasutuse.
"*" tähistab kohustuslikke välju
Kuumus sisestatakse ahjukambri alumisse sektsiooni kas põrandal või seintel olevate õhutorude kaudu. Õhk ringleb ahjukambri ülaosast üle kogu kütteseadme. See tagab korrektse ja optimaalse kuuma õhu jaotuse, samuti ka ühtlase soojusülekande töödeldavatele esemetele.
AABO-IDEAL ahjusid köetakse:
AABO-IDEAL ahjud on saadaval:
Omadus | Väärtus |
---|---|
Energiaallikas | gaas, elekter |
Küttemeetod | õhk suunatakse ahju alumistest hajutuspaneelidest, et vältida külmasid piirkondi toodete vahel |