Elcometer 510 automaatne nakketugevuse mõõtja - Elister

Elcometer 510 automaatne nakketugevuse mõõtja

Elcometer 510 automaatne “pull-off”nakketugevuse mõõtja mõõdab täpselt pinnakatete haardetugevust mitmesugustel aluspindadel.

Küsi pakkumist

Kasutades automaatset hüdraulilist pumpa, tagab Elcometer 510 Pull-Off nakketugevuse tester ühtlase ja pideva rõhu rakendamise järjepidevate ja korratavate tulemuste saamiseks. Kui enamiku pull-off adhesioonitestrite puhul reguleeritakse tõmbe kiirust käsitsi, siis Elcometer 510 võimaldab tõmbe kiirust valida ja mõõtur rakendab eelnevalt valitud kiirust automaatselt.

Elcometer 510 sisaldab kõiki funktsioone, mida olete harjunud ootama Elcometeri disainitud ja toodetud tootelt, sealhulgas kasutusmugavus, tugev ja ergonoomiline disain, menüüst juhitav värviline ekraan, kasutaja valitav statistika ja kuvamisrežiimid.

Elcometer 510 võib lisaks kontrollimise aja lühendamisele kiirendada ka kontrolliaruannete koostamist. Väljas või ehitusplatsil olles saavad kasutajad Elcometeri tasuta andmehaldustarkvara ElcoMaster® abil oma andmed kohe üle vaadata. Iga reaalajas mõõdetud näitu saab Bluetoothi® kaudu edastada arvutisse või mobiilseadmetesse ning kasutajad saavad ühe nupuvajutusega koostada professionaalseid aruandeid.