Elcometer 506 Pull-Off nakketugevuse tester - Elister

Elcometer 506 Pull-Off nakketugevuse tester

Elcometer 506 Pull-Off nakketugevuse tester on kerge, kaasaskantav, lihtsasti kasutatavad ja sobivad pinnakatete tõmbetugevuse mõõtmiseks kuni 50MPa (7250psi) kas kohapeal või laboris.

Küsi pakkumist

Elcometer 506 nakketugevuse testri konstruktsioon tagab, et mõõtja käsikangi sujuvalt pöörates saab hõlpsasti rakendada ühtlast jõudu kogu mõõtepiirkonnas, mis tagab korratavad adhesioloogiatulemused täpsusega ±1%.

Elcometer 506 kiirühendus võimaldab hõlpsasti kinnitada 14,2 mm, 20 mm või 50 mm läbimõõduga taldrikuid, mis koos mitmesuguste tarvikutega võimaldab katete adhesiivsuse katsetamist lamedatel, kumeratel, paksudel ja õhukestel aluspindadel, sealhulgas metalli, puidu, betooni ja muude kiudmaterjalide puhul.

Elcometer 506 katsepea on disainitud nii, et see on väike, ergonoomiline ja kerge – ideaalne ühe käega katte kleepuvuse testimiseks isegi ebamugavates või kitsastes ruumides.

Arvesse on võetud ka ohutu adhesiivsuse katsetamine vertikaalsetel pindadel. Magnetklambri lisaseadme abil hoitakse käivitusseadet kindlalt, vältides sellega ümbritsevate alade juhuslikku kahjustamist.