Elcometer 311 Autovärvimõõtur - Elister

Elcometer 311 Autovärvimõõtur

Elcometer 311 Autovärvimõõtja on üks kiireimaid turul, mida kasutatakse värvi paksuse koheseks mõõtmiseks ja värvi üldise seisundi näitamiseks.

Statistika

„Uus Elcometer 311 ei mõõda lihtsalt paksust“

Lisaks värvi paksusele näitab uus Elcometer 311 värvimõõtur ka peamisi statistilisi väärtusi, mida kasutatakse värvimistööde üldise seisundi hindamiseks; lugemite arv (n), keskmine katte paksus (x), madalaim värvipaksus (Lo) ja Elcometeri indeksväärtus (EIV)3.

Juhtmevaba ühenduvus

„Ühendab sujuvalt mis tahes arvuti, Android™- või iOS-mobiilsideseadme”

Iga mõõtmise ajal võib uus Elcometer 311 Automotive Paint Meter edastada paksuse väärtuse Bluetooth® kaudu kas otse teie kontrollirakendusse või ElcoMaster®-i, Elcometeri mobiilirakendusse, et koostada koheselt aruanne.

2-aastane garantii**

„Iga mõõtur on loodud kestma“

Töökindel, vastupidav ja ilmastikukindel uus Elcometer 311 on saadaval 2-aastase tootjagarantiiga, mis tagab kasutajale kindlustunde.

Küsi pakkumist

Elcometer 311 autovärvimõõtur

Elcometer 311 FNF värvimõõtur suudab materjali koheselt ära tunda, vahetades teras- ja alumiiniumpaneelide vahel ning sobib ideaalselt kasutamiseks kõikides ilmastikutingimustes.

Elcometer 311 Automotive Paint Meter võimaldab kasutajal kiiresti tuvastada sõiduki kahjustusi, millest ei ole teatatud avalikes või kaubanduslikes seisukorra aruannetes, sealhulgas:

  • varjatud ümbertöötlus
  • sõiduki löögikahjustused
  • sõiduki uuesti värvimine
  • täidetud kerepaneelid

Ühildub ElcoMaster® tarkvara ja ElcoMaster® mobiilirakendusega, mille abil saab üksikuid värvipaksuse näitusid USB või Bluetooth® kaudu arvutisse või mobiilseadmesse edastada, et neid analüüsida ja koheselt aruannet koostada.

ElcoMaster® andmehaldustarkvara

Inspektorid võivad kulutada kuni 30% oma töönädalast aruannete koostamisele. ElcoMaster® tarkvara säästab aega ja raha, sest see võimaldab koostada professionaalseid, kohandatud aruandeid – isegi kui olete kohapeal.

OmadusVäärtus
Mõõdistus tulemus60+ mõõdistust minutis
Mõõtmisvahemik0-500μm / 0-20mils
Täpsus±5% or ±20μm (1.0mil)2
Eraldusvõime10μm (0.5mil)
Minimaalne aluspaksusTeras - 800μm (30mils); Alumiinium - 300μm (12mils)
Töötemperatuur-10 to 50°C
Suhteline niiskus (RH)0 to 95%
Toiteallikas2 x AA patarei, või USB kaabel
Patarei eluiga16/24 tundi
Mõõtmed14.1 x 7.30 x 3.70cm
Kaal156gr