Gostol KTP - võrkkonveieriga haaveldusautomaat - Elister

Gostol KTP – võrkkonveieriga haaveldusautomaat

Traatvõrk konveieril haaveldusmasinat kasutatakse enamasti keskmise ja suure suurusega survevalu, sepistatud detailide, kuumtöödeldud detailide, autoosade, raud- ja värviliste valandite, keevitatud konstruktsioonide ja valmistoodete töötlemiseks. Osad võivad kaaluda 1 kg kuni 100 kg. KTP-haaveldusautomaat on äärmiselt mitmekülgne ja ehitatud valuliiva jääkide, rooste, vana värvi, nähtavate keevitus- ja väärislõikamisjälgede, termilise töötluse põhjustatud oksüdeerunud kihi eemaldamiseks, mikrotöötlemiseks, pinna tugevuse suurendamiseks, pinna mikrolõikude mõju vähendamiseks jne.

Küsi pakkumist

Esemed asetatakse traatvõrguga lintkonveierile, mis läbib haaveldusautomaadi ja puhastustunneli töötsoonid. Haavliturbiinid on paigaldatud erinevate nurkade all. Masina korpus on kaitstud kulumiskindlate mangaanterasest plaatidega.

Haaveldusmasina suurt tõhusust võimaldab pidev abrasiivide käitlemise ja tagastuse süsteem, mis võimaldab pidevalt tagasi transportida ja puhastada abrasiivmaterjali. KTP-haavliautomaadi suurus, turbiinide arv ja võimsus, traatvõrgukonveieri pikkus, konveieri laius ja turbiinide pöörlemissageduse reguleerimine toimub vastavalt tootmisvõimsuse nõuetele ja ostja töödeldava detaili eripäradele.

OmadusVäärtus
Maks. detaili suurus ø x b (mm)600×400, 800×500, 1000×500, 1250×600
Turbiinide arv4, 8
Turbiini mootori võimsus7.5 kW, 11 kW, 15 kW
Õhuvahetus4000 – 18000 m3/h